Bestrating

Uw veelzijdige partner in straatwerk

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat gespecialiseerd is in bestrating? Dan zit u goed bij Hoveniersbedrijf De Betuwe! Wij zijn een ervaren hoveniersbedrijf dat met fraai straatwerk van elke tuin iets bijzonders kan maken. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het bestraten van bedrijfsterreinen en opritten, ongeacht de omvang ervan. En ook het repareren van bestrating valt onder ons werk. Net als de levering en het stellen van keerwanden, trappen en stapelblokken. Wilt u eens met ons in contact komen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken? Dan bereikt u ons via telefoonnummer 0345-522427.

bestrating

Maatwerk is bij ons de norm

Bestrating speelt een steeds grotere rol bij de inrichting van tuin en terras. Maar ook bij het interieur wordt steeds vaker gebruik gemaakt van bestrating, waaronder bij bedrijfs- en winkelpanden. Ongeacht of de bestrating deel uitmaakt van het interieur of als verlengstuk daarvan fungeert, hoogwaardig en goed uitgekozen straatwerk zorgt gegarandeerd voor een bijzondere sfeer en uitstraling. Veel tuinliefhebbers die bij ons aankloppen weten precies wat ze willen. Ze zoeken producten die bij hen passen of waar ze een bepaalde stijl mee kunnen creëren. Wij helpen hen daar keer op keer vakkundig bij en vertalen hun voorkeuren probleemloos naar het gedroomde eindresultaat. Het kan natuurlijk ook zijn dat u juist nog niet zo goed weet met welk type bestrating u uw tuin of oprit wilt verfraaien. Ook in dat geval zit u goed bij ons hoveniersbedrijf. Wij geven u graag advies en weten altijd een ontwerp te realiseren waar u zich helemaal in kunt vinden!

Stenen in alle soorten en maten

Wij leveren en leggen stenen in zeer uiteenlopende soorten en maten. Zo leveren wij naast gebruikte straatbakstenen ook nieuw gebakken straatstenen, die een bijzondere sfeerdimensie aan uw tuin geven. Weet u al naar welk type steen uw voorkeur uitgaat?

U kunt zich oriënteren bij onze leverancier Pellegrom, Industrieweg 5 in Waardenburg. Zij beschikken over een grote showtuin die 24/7 geopend is om te bezoeken.

bestrating

Vijf redenen om voor Hoveniersbedrijf De Betuwe te kiezen

We zetten graag vijf reden voor u op een rij die maken dat uw bestrating in goede handen is bij Hoveniersbedrijf De Betuwe:

  • Maatwerk staat bij ons voorop (ook bij advies)
  • Wij leveren stenen in alle soorten en maten
  • De kwaliteit van onze stenen is uitmuntend
  • De stenen worden zeer vakkundig gelegd
  • Wij hanteren concurrerende tarieven

Interesse in bestrating? Laten we eens rond te tafel gaan!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Laten we eens vrijblijvend rond de tafel gaan! U bereikt ons via telefoonnummer 0345-522427 of ons online contactformulier. Wij kijken ernaar uit om ook bij u hoogwaardige bestrating te realiseren!

BEL GRATIS