Beregening

Ook in de zomer een bloeiende tuin door beregening

Met kunstmatige beregening blijft uw tuin ook gedurende warme en droge perioden fris en groen. En dat is vooral het geval als u ervoor kiest de beregening te laten verzorgen door Hoveniersbedrijf De Betuwe! Wij zijn een ervaren hoveniersbedrijf dat u kundig zal adviseren over de beregeningsinstallatie die het best bij uw voorkeuren, tuintype en budget past. En natuurlijk plaatsen wij deze ook zeer vakkundig. Laat u eens persoonlijk voorlichten over de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op.

beregening

Beregening: een discrete oplossing

Als het warm en droog is moeten we de natuur een handje helpen. Met alleen een gieter of tuinslang kost dat veel tijd en moeite. Kunstmatige beregening is daarom een ideale oplossing, die ook nog eens zeer discreet is. Door de juiste sproeiers op de juiste plekken in de tuin op te stellen, wordt voorkomen dat de beregeningsinstallatie de tuin ontsiert. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de (automatisch werkende) sproeiers in zijn geheel ingegraven zijn, of in hagen of tussen de struiken worden geplaatst. De sproeiers zijn alleen tijdens het beregenen zichtbaar. Hoveniersbedrijf De Betuwe zal u helpen het juiste sproeiertype te kiezen en de juiste opstelling voor optimale beregening realiseren.

Keuze van watervoorziening bij beregening

Er zijn verschillende factoren die bepalen wat in uw geval de beste bronkeuze is: grondwater (puls- of bronboring), open water of leidingwater. Ons advies is onder meer afhankelijk van de grondwaterkwaliteit, het waterverbruik van de installatie en de locatie. Overigens kunnen wij bij een bronboring zelf zorgen voor een boring tot vijftien meter diep (of zelfs 30 meter met behulp van een boorbedrijf). Als het grondwater te veel ijzer bevat (wat kan leiden tot bruin uitgeslagen beplanting en bestrating), dan kunnen wij voor een ontijzeringsinstallatie zorgen. Ten slotte is de waterpomp die wij bij u komen installeren altijd van zeer duurzame kwaliteit en voorzien van prima garantie, zodat u hier jarenlang plezier van heeft!

Uw voordelen door beregening samengevat

We vatten graag nog eens voor u samen waarom u zorgeloos voor onze beregening kiest:

  • Advies op maat
  • Kundige installatie en discrete plaatsing van de sproeiers
  • Hoogwaardige materialen
  • Concurrerende prijzen
  • Uitstekende garantie

Bel of mail ons direct voor beregening!

Wilt u uw tuin voorzien van beregening? Beregening kan gerealiseerd worden in de volgende plaatsen: Amerongen, Maurik, Beesd, Culemborg Leersum, Maarsbergen en nog vele andere plaatsen. Laten we dan eens vrijblijvend afspreken om uw wensen door te nemen. Op basis daarvan kunnen we voor u een passend ontwerp maken. Bel met 0345-522427 of gebruik ons online contactformulier. Met beregening door Hoveniersbedrijf De Betuwe zult u als nooit tevoren van uw tuin gaan genieten!

BEL GRATIS