Hovenier Zeist

Hoveniersbedrijf De Betuwe helpt

Bent u in Zeist op zoek naar een vakkundige hovenier die u kan helpen bij tuinbestrating of tuinaanleg? Maak dan kennis met Hoveniersbedrijf De Betuwe. Wij zijn al jaren een begrip in de omgeving van Zeist als het aankomt op tuinaanleg en tuinbestrating. Maar ook voor het tuinonderhoud en de beregening van uw tuin kunt u bij ons terecht. Wij brengen door middel van een gesprek graag in kaart wat uw behoeftes zijn wat betreft de tuinaanleg en tuinbestrating. Wenst u een moderne of juist een klassieke tuin? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ditzelfde geldt voor de bestrating van bijvoorbeeld een terras. Wij zijn in staat om stenen te leveren in alle kleuren en maten. Meer weten over onze diensten als hovenier? Vraag een vrijblijvende factuur aan of lees verder voor meer informatie over onder andere onze voordelen en het installeren van een beregening in uw tuin in Zeist.

Waarom kiezen voor Hovenier ‘De Betuwe’ in Zeist?

Welke voordelen kunnen wij als hovenier u in Zeist bieden? Ten eerste zetten wij de wensen en behoeftes van onze klanten op nummer één. In het ontwerp en de uitvoering moet alles kloppen. Daarom wordt rekening gehouden met alle aspecten die een rol kunnen spelen in uw tuin. Denk hierbij aan de bestrating en beregening van uw tuin in Zeist. Ten tweede vinden wij het belangrijk dat alles op een vakkundige manier wordt uitgevoerd. Al onze werknemers hebben verstand van zaken en weten precies hoe ze de tuinaanleg of tuinbestrating het beste kunnen realiseren. Als laatste zijn wij in staat om u passend advies te geven. Onder andere op het gebied van bestrating, beregening en uiteraard de tuinaanleg. Bij de beregening van uw tuin kunnen wij u bijvoorbeeld advies geven over de keuze van de bron.

Hovenier Zeist

Advies bij de beregening van uw tuin

Bij de keuze van de bron, is er een aantal punten waar wij ons advies op baseren. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • De locatie van uw woning of bedrijfspand
  • De verhouding van de investering ten opzichte van de hele installatie
  • Het verbruik van de installatie
  • De kwaliteit van het grondwater

Hulp bij de tuinaanleg in Zeist? Neem contact op

Heeft u behoefte aan nieuwe tuinbestrating in Zeist? En wilt u hulp van een vakkundige hovenier? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0345-522427. Onze hovenier helpt u graag bij de tuinaanleg of tuinbestrating in Zeist!

BEL GRATIS