Hovenier Wijk bij Duurstede

Uw totaalpartner op tuingebied

Zoekt u een hovenier in Wijk bij Duurstede? En bent u op zoek naar een ervaren hovenier voor tuinaanleg en een nieuwe tuinbestrating? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf De Betuwe. Vanwege onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij ook in Wijk bij Duurstede de mooiste tuinen kunnen realiseren. U kunt bij ons onder andere terecht voor tuinaanleg, bestrating, onderhoud, advies en de installatie van beregening. Kortom: wij zijn uw totaalpartner op tuingebied en onze hovenier gaat dan ook graag in Wijk bij Duurstede aan de slag. Daarbij vinden wij een nauwe samenwerking met u als klant zeer belangrijk. Door uw wensen en ideeën in kaart te brengen en te vertalen naar een mooi ontwerp, kunnen wij tot een perfect resultaat komen. Van beregening tot bestrating, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes klopt!

Waarom kiest u voor onze hovenier in Wijk bij Duurstede?

Hoveniersbedrijf De Betuwe kan u in Wijk bij Duurstede van A tot Z helpen bij het realiseren van uw droomtuin. Heeft u al weleens nagedacht over een nieuwe tuinbestrating? De tuinbestrating vormt immers een van de belangrijkste onderdelen van uw tuinaanleg. Daarbij kunt u een keuze maken uit vormen, kleuren en type stenen. Onze hovenier helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Naast de bestrating is de juiste keuze voor beplanting een factor om rekening mee te houden, evenals de beregening in uw tuinaanleg. U ziet het: ook in Wijk bij Duurstede kunnen wij u begeleiden en adviseren. Neem contact op met onze hovenier voor meer informatie.

Wijk bij Duurstede

Onze diensten op een rij

Scherpe tarieven, een vakkundige manier van werken, ervaren hoveniers: dat is zomaar een aantal redenen waarom steeds meer mensen voor Hoveniersbedrijf De Betuwe kiezen in Wijk bij Duurstede. Van bestrating tot tuinaanleg: wij hebben een uitgebreide dienstverlening, waaronder:

  • Ontwerp
  • Advies en begeleiding
  • Tuinbestrating en aanleg terrassen
  • Installatie van beregening
  • Boom- en plantverzorging

Meer informatie

Heeft u in Wijk bij Duurstede behoefte aan hulp van een vakbekwame hovenier? U kunt altijd contact met ons opnemen zodat wij u kunnen informeren over onze uitgebreide dienstverlening. Bel ons in dat geval op telefoonnummer 0345-522427. Onze hovenier bespreekt graag met u de mogelijkheden voor een bestrating of tuinaanleg in Wijk bij Duurstede!

BEL GRATIS