Waterbehandeling

Waterontharden

Er zijn veel goede redenen om je leidingwater te ontharden. Kijk maar eens naar de voordelen die het met zich mee brengt.

Stel je een leven voor met een zuivere huid en zachter, soepeler haar. Met mooier ogende kleren en glanzende kranen en leidingen. Stel je je leven voor met minder kalkaanslag en minder zeepresten in de wasbak. Stel je voor dat je geld kunt besparen op zeep en detergenten. Dit zijn slechts enkele van de voordelen waarvan je zult kunnen genieten met een compacte Kinetico 2020c waterontkalker in huis.

Maar hoe weet je nu of je last van hardwater hebt?

Zover wij weten is er eigenlijk maar één goede methode om erachter te komen of je last van hardwater hebt: kijk eens of je last van de gevolgen van hard water hebt.

  1. Kalkaanslag op de douchekop en op de douchecabine
  2. Als je in je waterkoker kijkt, zie je dan kalkaanslag op
    de bodem of op het warmte-element?
  3. Zitten er strepen (= kalkaanslag) op je glaswerk door de vaatwasmachine (controleer of je anti-kalk middelen gebruikt of niet)

De beste oplossing voor een onderschat probleem

Hoveniersbedrijf De Betuwe biedt een uitgebreid assortiment waterontharders, waarmee voor iedere situatie de best denkbare oplossing gevonden wordt. Hoveniersbedrijf De Betuwe is een bedrijf die al meer dan 5 jaar ervaring heeft op het gebied van watersystemen. Een garantie voor een objectief advies over de aanschaf van een waterontharder.

BEL GRATIS