Tuinbestrating

De hovenier voor uw tuinbestrating

Bent u op zoek naar een ervaren en bekwame hovenier bij u in de buurt die u kan helpen met de tuinbestrating of de aanleg van een nieuwe tuin? Schakel dan de hulp in van Hoveniersbedrijf De Betuwe. Wij staan bekend om onze vakkundige aanpak en uitstekende uitwerking. Hoe waarborgen wij de kwaliteit van onze diensten? Wij vinden het als hovenier heel belangrijk dat alle wensen en behoeftes van de klant terugkomen in het ontwerp. Wij luisteren naar uw ideeën en zetten deze op papier. Wij begeleiden u tijdens het proces en denken met u mee. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden op het gebied van tuinbestrating. Al deze inspanningen leiden uiteindelijk tot een perfect eindresultaat. Meer weten over onze aanpak? Maak direct een afspraak of lees verder over de mogelijkheden op het gebied van tuinbestrating.

Mogelijkheden op het gebied van tuinbestrating

Mooie tuinbestrating kan heel veel doen voor de uitstraling van een bedrijfspand of woning. Door de juiste stenen te kiezen kunt u de sfeer van uw huis weerspiegelen. Wij hebben zowel ervaring met sierbestrating als met opritten bij bedrijfsterreinen. Op het gebied van stenen zijn er vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld gebruikte straatbakstenen of juist nieuw gebakken straatstenen. Wij kunnen vele verschillende soorten leveren en leggen. Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over de verschillende soorten stenen die wij kunnen leveren. Wij verlenen namelijk graag advies op het gebied van tuinbestrating, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw mooie gelegde terras in de zomermaanden. Waarvoor kunt u nog meer terecht bij Hoveniersbedrijf De Betuwe. Wij zetten het voor u op een rij.

Tuinbestrating

Wat wij als hovenier nog meer voor u kunnen doen

Hoveniersbedrijf De Betuwe heeft een zeer uitgebreide dienstverlening. Naast tuinbestrating kunnen wij vele andere werkzaamheden in de tuin voor u uitvoeren. U kunt bij Hoveniersbedrijf De Betuwe terecht voor:

  • Beregeningsinstallaties
  • De aanleg van uw tuin
  • Het onderhoud van uw tuin
  • Boomverzorging in uw tuin
  • Het ontharden van water

Nieuwe tuinbestrating? Neem contact op!

Wilt u meer weten over mogelijkheden op het gebied van bestrating in uw tuin? Dan kunt u ons bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 0345-522427. Wij verlenen u graag meer informatie. Wij hopen dat wij in de toekomst ook uw tuinbestrating mogen verzorgen!

BEL GRATIS