Tuinaanleg

Elk type tuin probleemloos gerealiseerd

Wilt u een gerenommeerde hovenier inschakelen voor een tuinaanleg? Hoveniersbedrijf De Betuwe is van alle markten thuis en weet ook uw droomtuin probleemloos te realiseren. Ongeacht of u bijvoorbeeld een vijvertuin, moderne terrastuin, klassieke beeldentuin of bloemrijke bordertuin voor ogen heeft. Lees snel verder op deze pagina om te ontdekken hoe wij bij uw tuinaanleg te werk zullen gaan.

tuinaanleg

Maatwerk als fundament van elke tuinaanleg

De eerste stap op weg naar een nieuwe (of vernieuwde) tuin is uiteraard het ontwerp. Bij Hoveniersbedrijf De Betuwe is dit een samenspel tussen ontwerper en klant. Wij hechten er veel belang aan om uw wensen en ideeën om te zetten in een goed ontwerp. Daarbij zullen wij u adviseren en begeleiden zodat u vele jaren van uw tuin kunt genieten. Na akkoord van het ontwerp is het tijd voor de daadwerkelijke tuinaanleg. Deze zal uitgevoerd worden door zeer kundige en ervaren hoveniers, die uitsluitend de meest hoogwaardige materialen gebruiken. Kiest u bijvoorbeeld voor een ontwerp waarin bestrating een belangrijke rol vertolkt? Ons assortiment bevat uitsluitend duurzame stenen, in zeer uiteenlopende soorten en maten. En heeft u ervoor gekozen uw nieuwe of vernieuwde tuin te voorzien van een beregeningsinstallatie? Wij zorgen dan altijd voor een waterpomp met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Tuinaanleg: onze specialiteit

Tuinaanleg is onze specialiteit. Dat zult ook u merken als u ons inschakelt:

  • Wij denken met u mee en voorzien u van professioneel advies
  • Uw tuin wordt op vlekkeloze wijze aangelegd door goede opgeleide hoveniers
  • Wij gebruiken alleen de beste materialen

Meer dan alleen een hoogwaardig eindresultaat

Onze klanten weten niet alleen het eindresultaat keer op keer zeer te waarderen, maar ook de manier waarop dat tot stand komt. Zo staan wij bekend om onze transparante werkwijze. Wij hebben duidelijkheid hoog in het vaandel staan. Deze waarborgen wij onder meer door te werken op basis van een gedetailleerde offerte, zodat u na de tuinaanleg niet te maken krijgt met vervelende financiële verrassingen. Bovendien zorgen wij voor en tijdens de tuinaanleg altijd voor een vast aanspreekpunt. Dit houdt de communicatielijnen kort en het proces efficiënt.

Beschoeiingen

Naast dat u uw tuin verfraaid met een mooie beschoeiing biedt het nog vele andere voordelen. Het is namelijk een goede oeverbescherming en het voorkomt dat uw grond wegspoelt.

Hoveniersbedrijf de Betuwe heeft al vele beschoeiingen geplaatst. Heeft u interesse in een beschoeiing in uw tuin, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL GRATIS