Hovenier Tiel

De hovenier voor de mooiste tuinbestrating en -beplanting!

Wanneer u in Tiel op zoek bent naar een ervaren hovenier die u kan helpen bij het ontwerp van een nieuwe tuinaanleg, bent u bij Hoveniersbedrijf De Betuwe aan het juiste adres. Wij brengen graag in kaart wat uw wensen zijn. Is uw smaak modern of juist klassiek? En heeft u al nagedacht over het soort planten en bloemen dat u wenst? Wellicht kiest u ook meteen voor een nieuwe bestrating. En hoe wilt u de beregening in uw tuin in Tiel aanleggen? Nadat de hovenier uw droomtuin in Tiel heeft gerealiseerd, wilt u uw groenvoorziening natuurlijk ook graag optimaal houden. Ook voor onderhoud van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom: van tuinbestrating tot beplanting kiest u voor Hoveniersbedrijf De Betuwe.

Waarom kiest u voor een hovenier in Tiel?

Bij tuinaanleg gaat het, zoals bijvoorbeeld ook in het interieur van uw woning, om smaak. Wat past er bij uw wensen wat betreft tuinbestrating, planten en ontwerp? Zeker wanneer u zelf geen groene vingers heeft, of niet precies weet hoe u de beregening of bestrating moet aanleggen, is het verstandig om hiervoor een ervaren hovenier in te schakelen. Hoveniersbedrijf De Betuwe is in dat geval de juiste keuze in Tiel.

Tiel

Meer over onze manier van werken

Een nieuwe tuinaanleg of bestrating vraagt om een goede voorbereiding. Onze hovenier komt dan ook graag bij u langs in Tiel om in kaart te brengen hoe uw huidige tuin erbij ligt en uiteraard wat de wensen zijn voor uw nieuwe tuin. Op basis daarvan maakt onze hovenier een ontwerp en denken wij met u mee wat betreft beplanting, tuinbestrating en wellicht ook de beregening van uw tuin. Ook bespreken wij natuurlijk uw budget. Omdat wij heldere afspraken maken en duidelijke taal spreken, weet u bij ons altijd waar u aan toe bent. Dus geen verrassingen achteraf!

De voordelen van De Betuwe op een rij

  • Ervaren
  • Advies
  • Ontwerp
  • Aanleg
  • Onderhoud

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? Wilt u een nieuwe bestrating of heeft u vragen over de beregening? En wat wij voor u in Tiel kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen op telefoonnummer: 0345-522427. Ook in Tiel staat Hoveniersbedrijf De Betuwe tot uw dienst met de mooiste tuinaanleg en bestrating!

BEL GRATIS