Hovenier Maarn

Maak kennis met hovenier De Betuwe

Bent u in Maarn op zoek naar een hovenier voor bestrating van een terras of de aanleg van uw tuin? Maak dan kennis met Hoveniersbedrijf De Betuwe. Bij ons kunt terecht voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin. Wij vinden de wensen en behoeftes van onze klanten erg belangrijk bij de tuinaanleg en tuinbestrating. Daarom werken wij als hovenier heel nauw samen met onze klanten. Alleen een goede samenwerking kan namelijk leiden tot uw perfecte tuin. Wij begeleiden u in Maarn gedurende het hele proces. Al tijdens de ontwerpfase komen de financiële aspecten aan bod. Doordat wij helder zijn over de tarieven, komt u niet achteraf voor verrassingen te staan. Naast de tuinaanleg en de tuinbestrating kunt u ook bij ons terecht voor het regelen van beregening van uw tuin. Wilt u meer weten over onze diensten als hovenier? Neem dan direct contact op of lees verder hoe wij de bestrating, aanleg en beregening van uw tuin in Maarn verzorgen.

De aanleg, bestrating en beregening van uw tuin in Maarn

Wanneer u in Maarn behoefte heeft aan een nieuwe tuin, schakelt u hovenier De Betuwe in. Wij gaan dan met u in overleg en maken een eerste ontwerp van uw tuin. Als alles naar wens is, kunnen wij aan de slag gaan met de tuinaanleg. Wanneer daar bestrating bij komt kijken, kunnen wij u ook helpen. Tuinbestrating speelt een belangrijke rol bij de inrichting van de tuin. Bestrating kan de sfeer bepalen die uw woning of bedrijfspand uitstraalt. Zoals gezegd kunnen wij naast tuinaanleg en tuinbestrating, ook de beregening van uw tuin voor u regelen. Zeker in de zomer, wanneer uw planten grote behoefte hebben aan water, is een goede beregening essentieel. Het advies dat wij geven op het gebied van beregening bij u in Maarn is afhankelijk van een aantal factoren. Wij zetten ze voor u op een rij.

Hovenier Maarn

Wij helpen bij de bronkeuze

Bij een waterinstallatie heeft u in Maarn keuze tussen grondwater, open water of leidingwater. Wij geven advies op het gebied van de beste bronkeuze. Dit is afhankelijk van:

  • De locatie
  • Het waterverbruik van de installatie
  • De kwaliteit van het grondwater
  • De verhouding van de investering ten opzichte van de hele installatie

Schakel vanuit Maarn onze hovenier in

Hulp nodig van een hovenier bij uw tuinaanleg of tuinbestrating? Neem contact op met Hoveniersbedrijf De Betuwe door te bellen naar 0345-522427. Wij helpen u graag in Maarn met het aanleggen van een bestrating in uw droomtuin!

BEL GRATIS