Hovenier

Hoveniers nodig? Zoek niet verder!

Wilt u een hovenier inschakelen? Eentje die vakkundig maatwerk weet te combineren met betaalbaarheid? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf de Betuwe aan het juiste adres! U kunt een beroep op ons doen als u behoefte heeft aan een ontwerp voor en de aanleg van een nieuwe tuin. Maar ook als u uw tuinonderhoud graag aan een gerenommeerde hovenier wilt overlaten, hoeft u niet verder te zoeken. Wilt u direct in contact komen met uw nieuwe hovenier? Bel ons dan via 0345-522427.

Uw veelzijdige hovenier

Bent u de trotse eigenaar van een nieuwbouwwoning, maar moet de tuin nog flink onder handen genomen worden voordat u hier echt van kunt genieten? Of beschikt u al jarenlang over dezelfde tuin en is deze wat u betreft toe aan een flinke make-over? Nieuwe bestrating bijvoorbeeld? Met Hoveniersbedrijf De Betuwe kiest u voor een hovenier die de door u gewenste tuin probleemloos weet te realiseren. Dat doen wij door tijdens elke stap in het proces maatwerk te leveren: van ontwerp tot aanleg staan uw voorkeuren centraal. En natuurlijk voorzien wij u desgewenst graag van professioneel advies over de mogelijkheden. En die zijn bij ons eindeloos. Zo worden wij als hovenier regelmatig ingeschakeld voor het ontwerp en de aanleg van een:

  • Vijvertuin
  • Bordertuin
  • Terrastuin
  • Beeldentuin
  • Kindvriendelijke tuin

Hovenier

Ook voor al uw onderhoudswerkzaamheden

Wellicht bent u momenteel al wel helemaal tevreden met de inrichting van uw huidige tuin, maar ontbreekt het u aan de groene vingers die voor het goed onderhouden ervan noodzakelijk zijn. Of misschien staan lichamelijke klachten het tuinieren steeds meer in de weg. Het onderhoud uitbesteden aan kundig Hoveniersbedrijf De Betuwe is dan een verstandige keuze. Wij zorgen ervoor dat uw tuin zich weer in topconditie bevindt. En wist u al dat u bij onze hovenier ook een onderhoudscontract kunt afsluiten? Hierin leggen wij al uw wensen en voorkeuren vast. Wij zorgen er vervolgens op periodieke basis voor dat u het hele jaar van een optimaal onderhouden tuin kunt genieten! Bovendien regelen wij ook incidentele klussen, zoals het verwijderen of verplanten van een boom, met veel plezier voor u!

Zo bereikt u uw hovenier

Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen? Of wilt u eens vrijblijvend met onze hovenier rond de tafel om uw wensen en mogelijkheden te bespreken? Bel ons dan via 0345-522427. Wij zijn werkzaam in de Betuwe, Amerongen, Bunnik, Driebergen, Culemborg en nog vele andere plaatsen in Nederland. U kunt eventueel ook ons online contactformulier gebruiken. Met Hoveniersbedrijf De Betuwe heeft u de kundige hovenier gevonden die u zoekt!

BEL GRATIS